Lieke Dols Trend & Innovation Agency
 

Van Inspiratie naar Innovatie

Dutch Design Week 2019

 

Wist je dat design veel meer vertelt dan een abstract verhaal? Design is een weerspiegeling van wat speelt in de maatschappij. Als je goed kijkt, luistert en ervaart, ontdek je dat ontwerpers je altijd willen triggeren om verder te denken. 

Op donderdag 24 oktober nemen we je mee tijdens de Trend Tour: van inspiratie naar innovatie en leren we je onze methode om van inspiratie naar innovatie te komen. Verwacht geen wollig en abstract verhaal, wij kijken met Brabantse nuchterheid naar de toekomst.

Lees hier alles over hoe wij met tools & workshops je helpen je business toekomstbestendig te ontwikkelen, de Dutch Design Week, praktische zaken en investering voor deze dag (én daarmee een boost voor de toekomst).

 
 

In ons werk als Trend Analisten en Innovators is design een belangrijke inspiratiebron om trends en kansen voor groei te ontdekken. Naar buiten gaan, om je heen kijken en ontdekken, vormt de voedingsbodem voor je eigen vernieuwingsvermogen. 

Wij nodigen future junkies uit om met ons mee te gaan op trendtour. Dutch Design Week is dé plek waar designers, innovators en ondernemers laten zien hoe zij invulling geven aan de vraagstukken van de toekomst. Voor ons dus de ideale spot om jou onder te dompelen in de wereld van morgen.

 


Deze dag past perfect bij jou als jij..

 • niet stil wil blijven staan in een snel veranderende wereld

 • inzicht wil krijgen in wat je bedrijf te wachten staat in de toekomst en de concrete handvaten wil om hierop in te spelen.

 • veranderingen wil leren signaleren als kansen voor groei

 • uitdagingen in je bedrijf op een nieuwe manier wil aanpakken, zonder dat het een tijdrovend en ingewikkeld proces is

 • uit de automatische piloot van je dagelijkse werkzaamheden wil komen en in de inspirator rol wil stappen

We gaan op pad met een groep van maximaal 12 personen. Er zijn dus maar een aantal plaatsen beschikbaar, laat deze kans op een toekomstbestendige business niet voorbij gaan!

 
 

aanmelden & info

Van inspiratie naar innovatie

De Trend Tour ‘van inspiratie naar innovatie’ op donderdag 24 oktober vindt plaats tijdens Dutch Design week 2019 in Eindhoven.

Aanmelden gaat via de mail en wordt definitief zodra de betaling binnen is. Hiervoor ontvang je een bevestiging met factuur. Om de Trend Tour zo scherp mogelijk aan te laten sluiten bij jouw uitdaging van de toekomst vindt er een intake plaats.

 

De investering bedraagt €325 per persoon, exclusief BTW. 
Je krijgt hiervoor:

 • Koffie bij aankomst

 • Een Dutch Design Week ticket (alle dagen van het event geldig)

 • Trendspotting Toolkit

 • Waardevolle gesprekken met innovators van de toekomst

 • Lunch bij Seats2Meet

 • Trendworkshop ‘van inspiratie naar innovatie’

 • Afsluitende borrel & delen inzichten van de dag

 • Een boost en handvaten om na deze dag zelf aan de slag te gaan met trends & innovatie in jouw werkveld

icon7.png
 
IMG_1365.JPG

we’re future junkies

Lieke Dols en Talisa Ong hebben samen 12 jaar ervaring in trend analyse en innovatie. In talloze trend keynotes, future workshops en innovatietrajecten leren zij diverse bedrijven en organisaties future proof te worden. 

What keeps us busy?
..gesprekken met internationale frontrunners 

..musea en culturele events

..de beweeglijkheid van de stad 

..de online wereld en hedendaagse beeldcultuur

..literatuur en wetenschap

Samen vormen deze bronnen de basis voor onze visie op de toekomst en de start van het ontwikkelen van nieuwe strategieën, ervaringen en producten met onze klanten.Dutch Design Week is het grootste design event van Noord-Europa. Met ruim 2.600 werken en concepten presenteert Eindhoven elk jaar in oktober toonaangevende ideeën. Ruim 355.00 bezoekers, van om de hoek tot de andere kant van de wereld, dit event is gegroeid tot een begrip.

Dit jaar is het thema van Dutch Design Week ‘If not NOW, then WHEN?’, een directe call to action. Nieuwe technologieën, uitvindingen en design bieden oneindige mogelijkheden, maar tegelijkertijd neemt de stroom aan grote vraagstukken exponentieel toe. Het thema van 2019 stimuleert om je plannen niet langer voor je uit te schuiven, maar nu actie te ondernemen. Want als we het nu niet doen, wanneer dan wel?

Thema’s tijdens de Dutch Design Week: mobiliteit, technologie, wonen, sociale inclusiviteit, duurzaamheid, mens, maatschappij & meer.

ddw.jpg
 
 

programma

Van inspiratie naar innovatie

Je ontvangt een Trendspotting Toolkit bomvol inzichten en inspiratie om je innerlijke Trend Detective te vinden en met al je zintuigen actief deze dag te ervaren.


* programma onder voorbehoud. Talisa en Lieke selecteren tijdens de opening van DDW de beste spots en ontwerpers voor deze tour.

9.30 
Kickoff-koffie en introductie van de dag

10.00 - 12.00
Bezoek Klokgebouw

12.00 - 12.30
Lunch bij Seats2Meet

12.30 - 14.00
Trendworkshop ‘van inspiratie naar innovatie’

14.00 - 17.00
Bezoek Veemgebouw en Innovatieplein

17.00 - 18.00
Recap en Borrel

icon7blauw.png
 

We hebben plek voor 12 future junkies op 24 oktober, dus claim snel jouw plek!

 
 

Wil je even sparren over de mogelijkheden of liever een Trendworkshop in-house voor je gehele team? Stuur dan een mail naar trendtour@liekedols.com en we nemen contact met je op!